ONZE
DIENSTEN

DEX is een gespecialiseerd transportbedrijf voor rollende vracht, gevestigd in Nederland en
bedient klanten in Chili, Duitsland en Zweden. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt
vervoeren van RORO (Roll On-Roll Off) vracht van Europa naar Zuid-Amerika. Ontdek onze
op maat gemaakte diensten die zijn ontworpen om aan uw specifieke verzendvereisten te
voldoen.

Alle diensten

01

RORO

Ervaar uitmuntendheid in vrachtvervoer met onze gespecialiseerde RORO-service. Wij opereren vanuit meer dan 15 havens in heel Europa en zorgen ervoor dat uw lading via drie zorgvuldig geselecteerde havens de bestemming in Zuid-Amerika bereikt. Onze RORO-schepen fungeren als kolossale parkeerplaatsen en bieden een veilige omgeving voor uw zendingen. Omdat er elke maand een vertrek gepland is, mag u de kans niet missen om uw vracht aan de beste in de branche toe te vertrouwen.

maritime transport services on dex

01

RORO

Ervaar de uitmuntendheid in vrachtvervoer met onze gespecialiseerde RORO-service. We opereren vanuit meer dan 15 havens in heel Europa, waarbij we ervoor zorgen dat je vracht op drie zorgvuldig geselecteerde havens in Zuid-Amerika aankomt. Onze RORO-schepen fungeren als enorme parkeerplaatsen en bieden een veilige omgeving voor je zendingen. Met geplande vertrekken elke maand, mis de kans niet om je vracht in vertrouwen te geven aan de besten in de branche.

02

FLATRACKS

Het RORO-schip gemist? Geen zorgen! DEX heeft u gedekt met onze betrouwbare Flatrack-service. Onze schepen, die wekelijks vertrekken, bieden plaats aan maximaal drie vrachtwagens (4×2) of twee vrachtwagens (6×2). Wij begrijpen de urgentie van uw lading die de bestemming bereikt, en ons team is toegewijd aan het vinden van de meest geschikte haven voor u. Vertrouw op DEX om uw vracht efficiënt en snel af te handelen. Neem contact met ons op en zorg ervoor dat uw zending zich op het eerstvolgende beschikbare Flatrack
bevindt.

servicios dex FLATRACKS

02

FLATRACKS

Heb je de RORO-schip gemist? Maak je geen zorgen! DEX heeft de oplossing met onze betrouwbare Flatrack-service. Onze schepen, die wekelijks vertrekken, kunnen tot drie vrachtwagens (4×2) of twee vrachtwagens (6×2) vervoeren. We begrijpen de urgentie van het op tijd bezorgen van jouw lading, en ons team is toegewijd aan het vinden van de meest handige haven voor jou. Vertrouw op DEX om jouw lading efficiënt en snel te verwerken. Neem contact met ons op en laten we ervoor zorgen dat jouw verzending op de volgende beschikbare Flatrack komt.

03

CONTAINERS

Als het gaat om het verzenden van reserveonderdelen, machines of vrachtwagengerelateerde artikelen, heeft DEX de expertise die u nodig heeft. Onze containerservice verbindt u met verschillende havens in Zuid-Amerika en biedt u opties die zijn afgestemd op uw vereisten. Informatie of een offerte nodig? Aarzel niet om het te vragen. Bij DEX zijn we er om u bij elke stap te helpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

servicios dex contenedores

03

CONTAINERS

Wanneer het gaat om het verzenden van reserveonderdelen, machines of truckgerelateerde artikelen, heeft DEX de ervaring die je nodig hebt. Onze containerdienst verbindt je met verschillende havens in Zuid-Amerika en biedt je opties die zijn afgestemd op jouw behoeften. Heb je informatie of een offerte nodig? Aarzel niet om te vragen. Bij DEX staan we klaar om je bij elke stap te helpen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

PRÓXIMAS SALIDAS

HEEFT U VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

SUSCRIBE TO DEX CLUB

We are working on an all-in-one solution for shipping, networking, financing, and trade services. Suscribe to the list so don’t miss a thing.