Verzendingen naar Zuid-Amerika met Roll-On / Roll-Off (RoRo) schepen

Wij zijn er om uw ideale logistieke partner te zijn voor uw zendingen naar Zuid-Amerika met
Roll-On/RoRo-schepen. Wij hebben de beste diensten afgestemd op uw behoeften.

Roll-On / Roll-Off (RoRo) vessels

Wat is een Roll-On/Roll-Off vrachtvervoer?

Van de diensten die wij bij DEX aanbieden, is Roll-On/Roll-Off vrachtvervoer een van de belangrijkste.

Roll-On/Roll-Off vrachtvervoer omvat het vervoer van voertuigen, vrachtwagens… dit moeten allemaal zware vrachtladingen zijn. Dit omvat prominente items zoals auto’s of vrachtwagens, maar omvat ook landbouwvoertuigen (zoals tractoren of oogstmachines), industriële uitrusting (zoals kranen of graafmachines) en zelfs militaire voertuigen (zoals
tanks of gepantserde personeelsvoertuigen).

Dit type transport kan worden gebruikt voor zowel gebruikte voertuigen en machines die we hebben gezien als voor nieuw geproduceerde voertuigen.

Voordelen van het kiezen voor DEX voor container maritiem transport naar Zuid-Amerika

Internationale ervaring

Wij hebben ruime internationale ervaring in het containervervoer over zee, in ons geval vooral naar Zuid-Amerika. Onze jarenlange ervaring heeft ons erkenning opgeleverd van al onze klanten.

Kwaliteit

We beschikken over een van de veiligste, technologische en meest efficiënte vloten op de markt voor het vervoer van containers. Dit is erg belangrijk voor de klanten om ervoor te zorgen dat de lading zonder problemen of problemen de bestemming bereikt.

Flexibiliteit

Wij begrijpen dat elk transport en elke zending anders en uniek is. Daarom bieden wij onze logistieke oplossingen aan en passen we deze aan uw behoeften aan, waarbij we er altijd naar streven om aan de behoeften van de klant en de specifieke vereisten van elke zending te voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw lading correct en met eventuele problemen op de plaats van bestemming aankomt.

Milieuvriendelijk

Wij zetten ons volledig in voor duurzaamheid en milieubehoud. Onze vloot voldoet aan alle noodzakelijke internationale milieunormen om de impact van de zendingen op de oceanen te minimaliseren en zo een schonere toekomst te garanderen en bij te dragen.

Gespecialiseerd in rollende vracht

Kies DEX voor uw transportbehoeften en ervaar een serviceniveau dat de verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbare, veilige en efficiënte transportoplossingen.

Meer dan 600
Eenheden per jaar verzonden
Meer dan 15
Havens over heel Europa
13
Jaren ervaring

Wanneer kiest u voor RoRo- of Containervervoer?

Over het algemeen hangt het type transport dat voor u het meest geschikt is af van de lading die u wilt vervoeren. We leggen de verschillen uit, zodat u kunt beoordelen wat uw ideale transportmethode is:

  • RoRo-transport: het is de beste optie om vracht op wielen te vervoeren, zoals voertuigen (alle typen die we eerder noemden), zware machines en producten die op het schip kunnen rollen. Het is snel en zeer efficiënt voor dit soort transport van grote en zware ladingen.
  • Containervervoer: dit type transport is geschikt voor middelgrote en kleinere ladingen, normaal gesproken gebruikt voor verpakte goederen.

Als u nog steeds twijfelt over de transportmethode die u moet kiezen, kunnen wij u helpen en begeleiden bij het kiezen van de beste optie voor uw behoeften.

Waarom zou u op DEX vertrouwen voor uw Roll-On/Roll-Off vrachtzending?

Dankzij onze ervaring kunt u erop vertrouwen dat DEX uw Roll-On/Roll-Off zendingen naar Zuid-Amerika uitvoert. Als bedrijfstransportbedrijf kunnen wij onze klanten de beste gepersonaliseerde maritieme transportservice bieden die aan al uw behoeften voldoet.

SUSCRIBE TO DEX CLUB

We are working on an all-in-one solution for shipping, networking, financing, and trade services. Suscribe to the list so don’t miss a thing.