Maritiem transport met flatrack containers naar Zuid-Amerika

Als u flatrack containers over zee naar Zuid-Amerika moet verzenden, kunnen wij u helpen met onze op maat gemaakte oplossing en diensten

Img_flatracks

Wat is maritiem transport via flatrackcontainers?

Eén van de diensten die wij bij DEX aanbieden is flatrack containervervoer naar Zuid-Amerika.

Een flatrackcontainer is een type container dat is ontworpen om het transport van zware ladingen te vergemakkelijken, in ons geval voor maritiem transport. Een flatrackcontainer is gemaakt van stalen platen en heeft geen wanden of dak op de constructie om het transport van zware ladingen te vergemakkelijken.

Over het algemeen heeft een flatrackcontainer twee verschillende afmetingen: 20 voet of 40 voet. De maat is alleen afhankelijk van de benodigdheden die de klant heeft.

Voordelen van het kiezen voor DEX voor uw zendingen via flatrack containers

Specialisatie

We beschikken over een brede vloot flatrackcontainers, uitgerust met de beste en nieuwste technologie om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Verzendopties

We passen onze diensten aan de behoeften van elke klant aan om een gepersonaliseerde en unieke ervaring te bieden, omdat elke zending anders is. Daarom stemmen we onze diensten af op de behoeften van onze klanten.

Veiligheid

Het garanderen van de veiligheid van goederen die worden vervoerd of verzonden in onze flatrack-containers is een van onze prioriteiten bij DEX. Wij zorgen ervoor dat alle goederen die wij verzenden aan alle veiligheidsmaatregelen voldoen om correct en in perfecte staat op hun bestemming aan te komen. Veiligheid is onze prioriteit.

gespecialiseerd IN flatracks

Kies DEX voor uw transportbehoeften en ervaar een serviceniveau dat de verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbare, veilige en efficiënte transportoplossingen.

Meer dan 600
Eenheden per jaar verzonden
Meer dan 15
Havens over heel Europa
13
Jaren ervaring

Moet ik voor mijn zending kiezen voor Flatrack containers of RoRo?

Welk transport het meest geschikt is, hangt af van het soort vracht dat u wilt vervoeren. We beschrijven de verschillen ertussen, zodat u kunt beoordelen welke het beste bij uw behoeften past:

  • Flatrack-containers: dit type container wordt gebruikt voor het vervoeren van extra grote en grote vracht die extra ondersteuning nodig heeft, maar geen volledige behuizing nodig heeft voor een goede verzending en afhandeling.
  • RoRo-transport: het is de beste optie om zware vracht op wielen te vervoeren, zoals voertuigen (alle typen die we eerder noemden), zware machines en producten die op het schip kunnen rollen. Dit is ideaal voor snel en efficiënt laden en lossen.

Als u nog steeds twijfelt over wat de beste optie is voor uw behoeften, kunnen wij u de hulp bieden die u nodig heeft om de perfecte optie te kiezen.

Waarom vertrouwen op DEX voor uw maritieme zendingen in flatrack containers?

DEX heeft veel ervaring in de zeevaart met flatrack containers. Dankzij onze toewijding en de uitmuntendheid van onze diensten kunnen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen en kunnen we de beste persoonlijke en unieke service bieden.

Wij bieden vele oplossingen die uw logistieke behoeften naar succes zullen leiden. Aarzel niet om uw zendingen naar Zuid-Amerika te maken met de flatrack containers van DEX!

SUSCRIBE TO DEX CLUB

We are working on an all-in-one solution for shipping, networking, financing, and trade services. Suscribe to the list so don’t miss a thing.