Rederij naar Zuid-Amerika

Wij bieden oplossingen om het best mogelijke zeetransport van goederen en vracht naar Zuid-Amerika te realiseren. Bij DEX zorgen we ervoor dat uw zending in de beste omstandigheden en op tijd aankomt.

ocean shipping

Wat is een rederij?

Een rederij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van vracht en goederen via oceaan- en zeeroutes, en dit is wat we doen bij DEX.

Als rederij werken we met containers, flatracks en schepen om vracht en goederen van Europa naar Zuid-Amerika te vervoeren.

Belangrijke punten om DEX te kiezen voor zeevracht en oceaanvervoer naar Zuid-Amerika

Uitgebreide oceaanvervoer service

We hebben veel oceaanvervoer-routes om ervoor te zorgen dat alle bestemmingen van onze klanten beschikbaar zijn. Ook wordt uw vracht met zorg en precisie behandeld gedurende de gehele reis om ervoor te zorgen dat er geen problemen optreden.

Zeevracht Ervaring

Of u nu oceaanvervoer, zeevrachtcharter of zeevracht nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan al uw specifieke behoeften en vereisten te voldoen.

Gespecialiseerd in maritiem vrachtvervoer

Wij excelleren in maritiem vrachtvervoer. We beschikken over moderne schepen en de meest technologisch geavanceerde vloot om de veiligheid en beveiliging van het vervoer tijdens de reis te waarborgen en te garanderen.

Waarom kiezen voor DEX voor oceaanvervoer

U kunt DEX kiezen voor uw oceaanvervoer dankzij onze ervaring en efficiëntie. Wij zorgen ervoor dat de reis van uw vracht over de oceaan veilig en zonder problemen verloopt. Uw vracht is onze verantwoordelijkheid!

SUSCRIBE TO DEX CLUB

We are working on an all-in-one solution for shipping, networking, financing, and trade services. Suscribe to the list so don’t miss a thing.