WETTELIJKE KENNISGEVING

1. ALGEMENE INFORMATIE

1.1. Wie staat achter deze website

Achter deze website, met het domein “dexrc.com”, hierna te noemen de Website of het Platform, staat DEX Rolling Cargo. Hieronder staan de gegevens voor eventuele vragen die de Gebruiker nodig heeft:

DEX RC B.V.
BTW-nummer: NL860984023B01
Adres: Stationsplein 45, A2-206, Rotterdam (Postcode 3013AK)
Contact E-mail: roro@dexrc.com Telefoon:(+31) 615 376 605

1.2. Beschrijving van de website en het doel

Dit Platform heeft als doel DEX RC en de diensten die het aanbiedt voor te stellen: rollend vrachtvervoer van Spanje naar Zuid-Amerika.

1.3. Doel van deze juridische kennisgeving

Deze kennisgeving is bedoeld om de Gebruiker te informeren over wie deze platform beheert, het soort informatie dat wordt verzameld en het doel daarvan. Naast deze tekst zijn andere toepasselijke juridische teksten zoals het privacybeleid en het cookiebeleid verstrekt.

1.4. Hoe contact opnemen met de verantwoordelijke partij voor dit platform

Om contact op te nemen met DEX RC, kan de Gebruiker dit doen op het hierboven vermelde adres of, bij voorkeur, via de volgende e-mail: roro@dexrc.com

2. BEDRIJFSREGELS

De volgende regels gelden voor het gebruik van dit platform:

2.1. Gedrag van Gebruikers

Gebruikers moeten zich houden aan de volgende richtlijnen:

  • Respecteer andere gebruikers en vermijd elke vorm van intimidatie, discriminatie of aanstootgevend gedrag.
  • Zorg ervoor dat alle geposte of gedeelde inhoud voldoet aan wettelijke normen en geen inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten of andere toepasselijke regelgeving.
  • Vermijd handelingen die de veiligheid of integriteit van het platform in gevaar kunnen brengen.

2.2. Gebruik van Platformbronnen

Van gebruikers wordt verwacht:

  • De bronnen van het platform verantwoordelijk te gebruiken en te voorkomen dat ze ongeautoriseerde toegang krijgen tot de inhoud of systemen van de website.
  • Pogingen te vermijden om de functionaliteiten van het platform te verstoren of de werking ervan te verstoren.

2.3. Naleving van Toepasselijke Wetten

Gebruikers moeten zich houden aan alle relevante wetten en regelgeving bij het gebruik van het platform.

2.4. Rapporteren van Overtredingen

Als gebruikers een overtreding van deze regels opmerken of ongepast gedrag tegenkomen, worden ze aangemoedigd dit te melden aan de beheerders van het platform.

2.5. Wijziging van Regels

Het platform behoudt zich het recht voor om deze regels op elk moment te wijzigen of bij te werken. Gebruikers worden aangeraden om deze regels regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

3. INHOUDSPOLITIEK, INTELLECTUELE EN INDUSTRIËLE EIGENDOM

3.1. Eigendom van Inhoud

Alle inhoud, inclusief maar niet beperkt tot teksten, grafieken, logo’s, afbeeldingen, audio- en videobestanden, gepubliceerd of weergegeven op dit platform, is eigendom van DEX RC of wordt gebruikt met de juiste toestemming van de betreffende eigenaren.

3.2. Gebruik van Inhoud

Gebruikers mogen:

  • De inhoud op het platform openen en bekijken voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.
  • Inhoud delen of naar inhoud linken, met de juiste vermelding van het platform en erkenning van intellectuele eigendomsrechten.

3.3. Beperkingen

Gebruikers zijn verboden:

  • Inhoud van het platform te reproduceren, wijzigen, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder expliciete toestemming.
  • Auteursrechtelijke vermeldingen, handelsmerken of andere eigendomsrechten van de inhoud te verwijderen of te wijzigen.

3.4. Intellectuele en Industriële Eigendomsrechten

DEX RC behoudt alle intellectuele en industriële eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en diensten van het platform. Elk gebruik, reproductie of distributie van deze inhoud zonder de juiste toestemming is strikt verboden.

3.5. Door Gebruikers Gecreëerde Inhoud

Elke inhoud die door gebruikers op het platform wordt ingediend of gedeeld, verleent DEX RC een niet-exclusieve, royaltyvrije licentie om dergelijke inhoud te gebruiken, wijzigen, reproduceren of distribueren voor doeleinden die verband houden met het platform.

3.6. Meldingen van Inbreuk op Intellectuele Eigendom

Als gebruikers van mening zijn dat hun intellectuele eigendomsrechten zijn geschonden door inhoud op het platform, worden zij aangemoedigd om de beheerders van het platform onmiddellijk op de hoogte te stellen.

4. Aansprakelijkheidsregime

4.1. Verantwoordelijkheid voor Toegang tot het Platform

Het betreden van het Platform is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de Gebruiker, inclusief de wijze van toegang, verstrekte informatie, en het waarborgen van veilige navigatie. De eigenaar van het Platform verbindt zich tot het doen van redelijke inspanningen om inhoudsfouten te voorkomen en constante service te bieden. DEX RC is niet verantwoordelijk voor tijdelijke onderbrekingen, storingen, of technische problemen veroorzaakt door externe factoren, virussen, cyberdreigingen van derden, of illegale en respectloze acties van gebruikers. Het garandeert niet de beschikbaarheid, continuïteit, of foutloosheid van de werking van het Platform en sluit, voor zover wettelijk toegestaan, aansprakelijkheid uit voor schade die kan voortvloeien uit onbeschikbaarheid of discontinuïteit van de werking van de website of toegangsfouten.

4.2. Met Betrekking tot Gepubliceerde Inhoud

DEX RC is niet aansprakelijk voor de inhoud of de actualisering van links gepubliceerd op het Platform of de geïndexeerde informatie met betrekking tot andere websites, toepassingen, of bedrijven gekoppeld aan zoekcriteria voor inhoud. Hoewel inspanningen worden geleverd om de informatie te controleren en bij te werken, kan volledige nauwkeurigheid niet worden gegarandeerd vanwege mogelijke typfouten of onnauwkeurigheden. Binnen de grenzen van de geldende wetgeving is DEX RC niet verantwoordelijk voor schade die kan voortvloeien uit onnauwkeurigheden, gebrek aan volledigheid, tijdigheid, fouten, of weglatingen in de informatie op het Platform of andere toegankelijke inhoud.

4.3. Verantwoordelijkheid voor Dienstfalen

Noch het platform, noch de eigenaar ervan is verantwoordelijk voor technische fouten in het platform en/of internetdienstonderbrekingen veroorzaakt door acties of fouten van derden, of door interne redenen wanneer het incident met de nodige zorg wordt opgelost.

4.4. Overige Verantwoordelijkheden en Verplichtingen

Indien DEX RC in een juridische of buitengerechtelijke procedure niet aansprakelijk wordt verklaard voor schade op basis van de hierboven genoemde voorwaarden en de Gebruiker verantwoordelijk wordt gehouden, dient de Gebruiker alle door DEX RC betaalde bedragen, inclusief schadevergoedingen, gederfde winst, en alle gemaakte kosten of lasten, te vergoeden.

DEX RC behoudt zich het recht voor om vertrouwelijke informatie verstrekt door Gebruikers bekend te maken wanneer dit wettelijk vereist is, of op verzoek van een wettelijke, gerechtelijke, of overheidsinstantie.

5. Bescherming en Platformoperatie

5.1. Beveiligingsmaatregelen bij Gegevensverzameling

Om de veiligheid op het Platform te waarborgen, is een beveiligingssysteem geïntegreerd om de vertrouwelijkheid en integriteit van de door de gebruikers verzamelde of ingediende gegevens te handhaven.

DEX RC handhaaft de noodzakelijke beveiligingsniveaus voor gegevensbescherming zoals vereist door de Organieke Wet 3/2018 van 5 december over Gegevensbescherming en Garantie van Digitale Rechten, en de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming 679/2016 van 27 april. Alle technische middelen zijn ingezet om verlies, misbruik, wijziging, onbevoegde toegang en diefstal van gegevens die gebruikers via het Platform verstrekken te voorkomen.

Daarnaast begrijpt, accepteert en erkent de gebruiker dat de beveiligingsmaatregelen op internet niet ondoordringbaar zijn. De gebruiker verplicht zich dan ook om de nodige beveiligingsmaatregelen te nemen om de juistheid van de website waarop zij hun gegevens invoeren te vertrouwen. DEX RC zal ook zijn uiterste best doen om de privacy en veiligheid van hun identificatiegegevens te waarborgen door maximale zorgvuldigheid te betrachten en de nodige maatregelen te treffen.

Het wordt de gebruiker meegedeeld dat zij uitsluitend verantwoordelijk zijn voor het implementeren van beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de bescherming van hun gegevens. Daarom is DEX RC niet verantwoordelijk voor situaties waarbij de gebruiker geen passende beveiligingsmaatregelen heeft getroffen, of voor de daaruit voortvloeiende gevolgen, inclusief die veroorzaakt door derden buiten het project, waaronder onvoorziene omstandigheden en/of overmacht.

Zoals hierboven aangegeven, kan DEX RC niet garanderen dat ongeautoriseerde derden geen kennis zullen krijgen van de aard, voorwaarden, kenmerken en omstandigheden van het gebruik van de diensten die op het Platform worden aangeboden door de gebruiker. Als maatregel zijn de gebruiksvoorwaarden opgenomen in de Juridische Kennisgeving.

6. Recht om Deze Kennisgeving te Wijzigen

DEX RC behoudt zich het recht voor om te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving, de voorwaarden van deze Wettelijke Kennisgeving te wijzigen, ontwikkelen of bij te werken om ze aan te passen aan wetswijzigingen, jurisprudentie of branchepraktijken. De gebruiker zal automatisch onderworpen zijn aan de Wettelijke Kennisgeving die van kracht is op het moment dat zij toegang krijgen tot het Platform. Het wordt daarom aanbevolen om deze Wettelijke Kennisgeving periodiek te herzien om op de hoogte te blijven van eventuele aangebrachte wijzigingen.

7. Toepasselijke Regelgeving voor Dit Platform

Dit Platform, de inhoud, diensten en deze Juridische Kennisgeving worden beheerst en geïnterpreteerd volgens de Spaanse wetgeving. In geval van enige geschillen of tegenstrijdigheden die voortvloeien uit de interpretatie of toepassing van deze voorwaarden, zullen de bevoegde rechtbanken de zaak beslechten.

8. Uitsluitingen van het Juridische Beleid van het Platform

Deze juridische beleidsregels zijn uitsluitend van toepassing op de diensten en inhoud die door dit Platform worden aangeboden. Ze zijn niet van toepassing op externe diensten of producten die mogelijk worden genoemd of gelinkt binnen dit Platform. DEX RC is niet verantwoordelijk voor de informatie, inhoud, privacybeleid of praktijken van websites of diensten van derden die via dit Platform worden gelinkt. Gebruikers worden aangemoedigd om de beleidsregels van eventuele externe sites die ze via links op dit Platform bezoeken, te bekijken.

9. Bevoegde Rechtsmacht

In geval van enig conflict of discrepantie in de interpretatie van deze voorwaarden of kennisgeving, zullen de rechtbanken en gerechten die, indien van toepassing, de zaak behandelen, diegene zijn die worden bepaald door de toepasselijke wettelijke voorschriften met betrekking tot de bevoegde rechtsmacht.

In elk geval, indien de Gebruiker een eindconsument is, zullen de rechtbanken van hun woonplaats bevoegd zijn.

Voor rechtspersonen zullen de partijen zich onderwerpen aan de rechtbanken van Madrid.

10. WELKE ANDERE JURIDISCHE BELEIDEN DEZE KENNISGEVING EN DE GEBRUIKER VAN TOEPASSING ZIJN

Deze juridische kennisgeving aanvult de overige juridische beleidsregels die op het Platform zijn vastgesteld, zoals eerder in deze kennisgeving vermeld, waaronder het privacybeleid en het cookiebeleid, naast eventuele andere beleidsregels die toegevoegd of aangevuld moeten worden, in overeenstemming met de geldende wetgeving te allen tijde, alles om het belang van de gebruikers te waarborgen, en hen de grootste garantie en transparantie te bieden.

SUSCRIBE TO DEX CLUB

We are working on an all-in-one solution for shipping, networking, financing, and trade services. Suscribe to the list so don’t miss a thing.